İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı içerisinde eğitimde kaliteyi, başarıyı arttırmak için yapmış olduğu proje çalışmaları ve yarışmalarda dereceye giren okullara, öğretmenlere ve öğrencilere ödüllerini vermek üzere ödül töreni gerçekleştirildi.

Valilik Birlik Salonu’nda gerçekleştirilen törene Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yazıcı, şunları kaydetti: “Kendisini daha rahat ifade edebilecek ortamlar sunulan öğrencilerin daha üretken, daha mutlu, dolayısıyla kendisi ve çevresi ile barışık bir hayat sürdüğü gözlemlenmiş bir gerçektir. Bu nedenledir ki, öğrencilerimizin mutluluğu önceliğimiz arasındadır. Onlar mutlu olsunlar ki yarınlarımız daha umutlu olsun diye gayret sarf etmekteyiz. Bu gayretimizde her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz başta Sayın Valimize, çocuklarımızın ve ülkemizin esenlik mimarı eğitim çalışanlarına, değerli basınımıza ve tüm Çankırı halkına teşekkür eder saygılar sunarım.”

Ödül alan öğrencilere Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Hilmi Erzurumlu, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Muhammet Safa Acehan ve İl Milli Eğitim Şube Müdürleri tarafından ödülleri verildi.