Doğa Koleji bilinen eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş Doğa Koleji'nin lansmanın yapıldığı toplantıya Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, Okul kurucusu Dr.Halil Gürsoy ve eşi Dr.Elif Mürüvvet Benli Gürsoy katıldı.

Eğitim sektöründe bir anlamda standartları belirleyen kurum olarak eğitim kalitesinde başarıyı grafiğini her zaman yukarı taşımayı temel misyon edinen Doğa Koleji Kahramanmaraş'ta okul açıyor.
2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak Kahramanmaraş Doğa Koleji kampüsü ile birlikte Kahramanmaraş, akademik başarılarla adından söz ettirecek. Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut açacağımız kampüsün büyükşehirlerden farkı olmayacağı gibi akademik başarılarıyla göz dolduran bir okul olacaktır dedi Kahramanmaraş Doğa Koleji kurucusu Dr.Halil Gürsoy ise Karhamanmaraşlı öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunacakları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta Doğa Rüzgarı


Eğitimde kalite ve başarıya odaklanan Doğa Koleji zincirine Kahramanmaraşlı öğrencilerin de katılmasından çok mutlu olduklarını dile getiren Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut Sağlam adımlarla eğitimdeki yatırımlarımıza devam eerek istikrarı elden bırakmadan büyüyoruz dedi. Karabulut Kahramanmaraş'ta yeni açılacak kampüsün büyük şehirlerdeki kampüslerden hem fiziki hem de akademik olarak hiçbir farkı olmayacağını belirtti.
Karabulut: Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir'' felsefesiyle ilerlediklerini öğrencilerin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağladıklarını kaydetti. Karabulut eğitim sisteminde yenilikçi yaklaşımlarla dikkat çekerek tüm öğrencilere aynı kalitede öğrenim hakkı tanıdıklarını vurguladı. Doğa Koleji'nin eğitim kalitesini Anadolu'nun her yerinde yaygınlaştıracaklarını belirten Karabulut '' Kahramanmaraş'ta Doğa Rüzgarı esecek dedi.