Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa eden Ertan Göl'ün yerine  Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Harun Kurt atandı. Ertan Göl'ün sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etmesi üzerine bir süredir bu makam için arayışlar devam ediyordu.

Harun Kurt Kimdir?

Harun Kurt 01.01.1975’de Kahramanmaraş’ta doğdu. İlköğretimini Kılılı Kasabasında, Ortaöğretimini 1991 yılında Kahramanmaraş İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1997 yılında Anlara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı.

2007 Yılında Fatih Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Harun Kurt, 4 Aaralık 2014 tarihinden itibaren Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden istifa eden Ertan Göl'ün Mesajı:

Aşkla, şevkle, heyecanla hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum güzel memleketimiz Kahramanmaraş'ta farklı okullarda okul müdürlükleri, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, İl Milli Eğitim Müdür Vekilliği ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevleri olmak üzere yaklaşık 30 yıldır yürüttüğüm yöneticilik görevlerinden sonra kendi isteğimle yöneticilik görevinden ayrılıyorum.

Görevim süresince şahsima destek veren; Saygıdeğer Mülki İdari Amirlerimize, Çok Değerli il ve ilçe yöneticilerimize, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Yönetici Arkadaşlarıma, Çok Kıymetli Okul yöneticilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma, İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanı Arkadaşlarıma, Bizden desteklerini esirgemeyen Çok değerli Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Çok Değerli Velilerimize, Kıymetli anne babalara ve Saygıdeğer Dulkadiroğlu Halkına, Bütün dost ve arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesile ile güzel memleketimiz Kahramanmaraş'ımıza Milli Eğitimin her kademesinde hizmet imkanı bulduğum için Yüce Rabbim'e sonsuz Hamd-ü Senalar ediyorum.

İnsan için kalıcı olan kalplerde ve vicdanlarda bıraktığı izdir. Şairin de dediği gibi “Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş”.

Bu duygu ve düşüncelerle çok değerli öğretmen arkadaşlarıma, çok değerli anne babalara, velilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve iş hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dolu günler, Kahramanmaraş ve Dulkadiroğlu İlçesi eğitimine ve sevgili öğrencilerime de başarılı, güzel bir gelecek diliyorum.

Saygılarımla…