İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir ya da teşekkür hesaplamasını hemen yapabilirler. 6. 7. 8. Sınıf Takdir Teşekkür hesaplama ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye özen gösteriniz. Türkçe dersinizin notu 55’ten düşük olursa ya da herhangi bir dersiniz 45’in altında olursa hesaplama yapılmaz, çünkü belge alamazsınız.
Takdir Teşekkür Hesaplama, İlkokul Ortaokul ve Liseler Bütün Sınıflar İçin robot

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir ya da teşekkür hesaplamasını hemen yapabilirler. 6. 7. 8. Sınıf Takdir Teşekkür hesaplama, lise takdir teşekkür hesaplama ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye özen gösteriniz. Türkçe dersinizin notu 55’ten düşük olursa ya da herhangi bir dersiniz 45’in altında olursa hesaplama yapılmaz, çünkü belge alamazsınız. E-okul veli bilgilendirme sisteminde yazan her bir dersin dönem notu ortalamasını girin. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. Sınıf Online Takdir Teşekkür Hesaplama 2015 Eokul

e-Okul Takdir Teşekkür Hesaplama Ortaokul ve Lise

Her öğrenci başarılı olmak ister. Ancak başarının ilk kuralı istemek ve kendi sorumluluğunu kendisi almasıdır. Eğer bu ilk kural uygulanabiliyorsa bundan sonraki sıralayacağımız maddeler daha çok teknik konulardır. Takdir teşekkür hesaplama robotu sitemize ekledik. E-okul sitesi olarak aşağıdan takdir teşekkür hesaplama aracını kullanabilirsiniz. 2014 2015  yılında takdir teşekkür hesaplama seçmeli ders dahil öğrencilerimizin takdir teşekkür kaç puanla alınır veya takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır sorularını bundan böyle daha az sormaları için takdir teşekkür hesaplama e-okul sayfasını sizler için hazırladık.


Bilin ki; o konu sınavlarda çıkabilir ve sorabileceğin en uygun zaman o derstir.

Takdir ya da Teşekkür Belgesi Alma Şartları Neler?

Bütün kademelerde geçerli olan bir şart bulunur, bunu şekilde ifade edersek takdir belgesi ya da teşekkür belgesi almak için herhangi bir dersinizin zayıf yani “1” olmaması lazım. Bu duruma ek olarak Türkçe yani Baraj dersinizin en az 45 puan olması gerekiyor. Tüm bu şartlar mevcut ise en son koşul olarak not ortalamanızın tutması gerekiyor. Teşekkür belgesi için 70, takdir belgesi için 85puan ortalaması gerekiyor. Biz öğrenciler için karne notu ortalama hesaplama makinesini aşağıya ekledik. Takdir teşekkür hesaplama lise 1 2 3 4. sınıflar için var. Sistemimiz takdir teşekkür hesaplama işlemini sizler için gerçekleştirecektir.









İmam Hatip Ortaokulu Takdir Teşekkür Hesaplama