Isparta’nın Eğirdir ilçesinde faaliyet göstermeye başladığı günden bu yana her yıl Türkiye derecesi elde eden Körfez Dershanesi bu yıl da başarısına yenilerini ekledi. Birinci dönem yapılan 8.sınıf TEOG sınavında Eğirdir Körfez Dershanesi’nin 2 öğrencisi tüm soruları doğru cevapladı.
8.sınıf öğrencisi Aydan Gaye Güleç ve Beyda Ceylan TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Eğirdir’de eğitim gören 8. sınıf öğrencilerinden 2 tanesinin 120 soruyu doğru cevapladığını aktaran Dershane Müdürü Hamza Şen, “Bu öğrencilerin her ikisi de dershane öğrencimizdir. Dershanemiz verdiği kaliteli eğitim ile Eğirdir’deki öğrencilerin başarılarını artırmaktadır.” dedi. Öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini üstün gayretlerinden dolayı tebrik ettiğini belirten Hamza Şen, Öğrencilerinin 2. TEOG sınavında da başarılarını devam ettireceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

TEOG sorularının tamamını doğru cevaplayan dershane öğrencilerinden Aydan Gaye Güleç, Bu başarısını programlı bir şekilde ders çalışmasının sonucunda elde ettiğini dile getirdi. Yaz tatilini de boş geçirmediğini anlatan Güleç, Dershanenin açtığı yaz kursu ile yaptığı ön hazırlığın başarısında çok etkili olduğunu söyledi. TEOG’da sorulan 120 sorunun hepsini doğru cevaplayan dershane öğrencisi Beyda Ceylan ise bu başarısını öncelikle cep telefonu, TV, bilgisayar ve internetten yaptığı fedakârlığa bağlı olduğunu söyledi. Ceylan, “Başarımda dershanemin ve okulumun katkılarının yanında ailemin bana verdiği güveninde çok etkisi oldu.” dedi.