Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliği 'Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum' projesi kapsamında üyeleri ve aileleri birlikte Karaçay mesire alanında doğa yürüyüşü ve Çocuk Şenliği yaptı.

Aktif Eğitimciler Sendikası olarak birilerini sorgulamak yerine, elimizi taşın altına koymayı tercih ettiklerini belirten Sendikanın Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gökbaş, "Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum Projesi ile ülke genelinde 'kötü alışkanlık düzeyinde bağımlı ve bağımlılık riski taşıyan çocukları, gençleri ve ailelerini bilgilendirici ve eğitici çalışmalar' içeren stratejik eylem planını hayata geçirdik. Hedefimiz, gençleri, toplumu, geleceğimizi tehdit eden her türlü zararlı bağımlılığı en aza indirmek, mümkünse tümüyle yok etmek için çalışmaktır. Sosyal sorumluluk bilinciyle ve çözüm odaklı hareket eden sendikamız, bu vahim tabloya karşı kapsamlı bir mücadele planı hazırladı. Bizler de bu plan çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Doğa yürüyüşü ve çocuk şenliğinde çocuklar anne ve babaları ile doyasıya oynarken sendika olarak büyüklere ve küçüklere yönelik çeşitli yarışmalar yapıldı.