Elbistan Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından toplanan kırtasiye, giyim ve yardım çeki, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kent Konseyi binasında düzenlenen törenle kırtasiye yardımları öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt'a verildi. 

Elbistan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Erdem,  kadın meclisi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade ederek,  "Her anne-baba evladının en iyi şekilde eğitim görmesini ister. Azda olsa topladığımız malzemelerle onlara katkı sunmak istedik. Ailelerin ve küçük çocuklarımızın malzemeler ellerine geçtiğinde yüzlerinde oluşacak olan o mutluluk tablosunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yapılan kırtasiye ve çek yardımının çok anlamlı olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ise kadın meclisi üyelerine ve Kent Konseyi Başkanlığınca toplanan kırtasiye malzemesinin yaklaşık bin öğrenciye dağıtılacağını kaydetti.