Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Elbistan Meslek Yüksek Okulu'ndan (MYO) mezun olan 400 öğrenci, törenle diploma aldı.

MYO konferans salonunda düzenlenen törene, 2012-2013 akademik yılında yüksekokuldan mezun olan öğrenciler, aileler ve protokol üyeleri katıldı.

Dereceye girenlere mezuniyet belgesi ve plaketlerini, MYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu ve protokol üyeleri verdi.

MYO Müdürü Doç. Dr. Binici, yaptığı konuşmada, okulun halkla bütünleşmesine verilen önemin yanında, Ar-Ge çalışmalarına destek verdiklerini söyledi.

Halkla bütünleşmenin öncelik verdikleri bir uygulama olduğunu vurgulayan Binici, şunları kaydetti: "Halkımızla kucaklaşma anlamında bir çok seminer ve konferans çalışması yaptık. Ar-Ge çalışmalarına büyük emek ve zaman ayırarak, okulumuzda ciddi anlamda inovasyon çalışması yürütülüyor. 3 proje pazarı çalışmasına katıldık. Bu alanda çeşitli ödüllerde kazandık ve okulumuz önemli çalışmalara imza atmayı başardı."

Konuşmaların ardından öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.