“Erdemli Nesiller İçin Huzurlu Aile” sloganıyla başlatılan, toplumun temel taşının aile olduğuna dikkat çekilen ve ailenin mimarının da anne-baba olduğu anlatılan seminerler sona erdi.
Tüm ilçelerde yoğun katılım ile gerçekleştirilen seminerler cami, konferans salonları ve Kuran Eğitim Merkezlerinde gerçekleşti.
Seminerin içeriğinde incinmeden ve incitmeden nasıl iletişim kurulacağı, Mutlu Evliliğin Sırları ve Eşler arası Anlaşmazlıkları Etkili Bir Biçimde Çözüme Kavuşturma Yolları yer aldı.
Seminerlere, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ile Aile Danışmanı Sosyolog Zeliha Armut katılarak hanımlara detaylı bir şekilde bilgiler verdiler.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran yaptığı açıklamada eğitimlerin devam edeceğini dile getirdi.  Taşkıran yaptığı açıklamada: “Erdemli Nesiller İçin Mutlu Aile sloganıyla çıkılan bu yolda kentimizdeki bütün ailelere ulaşmak istiyoruz. Gittiğimiz ilçelerimizde halkımızdan çok yoğun talepler gördük. Katılımlar bir hayli fazla idi. Bundan dolayı bu tür eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
Türkoğlu ilçesinde Misak-ı Milli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere 300 kişinin katıldığına dikkat çeken Kadın ve Aile Şube Müdürü Taşkıran desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ile il ve ilçe müftülüklerine teşekkür etti.