Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından üyelerin satışta başarı oranını artırmak amacıyla 2015 yılının son iki ayında 4'üncü defa ‘etkin satış stratejileri’ eğitimi düzenlendi.
MATSO binasında oda üyelerine yönelik gerçekleşen ve eğitmen İrfan Kaya tarafından verilen eğitime 68 kişi katıldı.
13 başlıkta gerçekleşen eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel ve Meclis Üyesi Baykal Özden tarafından verildi.
MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel, yönetim olarak birçok çalışmaya imza attıklarını belirterek bunlardan birinin üyelere yönelik olarak açılan eğitimler olduğunu söyledi.
Kurum olarak oda üyelerinin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak, ayrıca bilgilerini güncelleyerek daha donanımlı hale gelmeleri amacıyla birçok eğitim açtıklarına değinen Öncel, üyelere ücretsiz eğitim ve seminerler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Öncel; "Yönetim olarak son iki yıl içerisinde üyelerimize yönelik olarak birçok ücretsiz eğitim düzenledik. Bir yıl içerisinde KOSGEB ile birlikte 7 Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirdik. Bir yılda bölgede en çok Girişimcilik Eğitimi açan kurumuz. Yine 7 kez Hijyen eğitimi açtık. Yaklaşık bin 600 kişi bu eğitimleri tamamlayarak belgelerini aldı. 5 kez kuyumculara yönelik ‘Mücevher Satış Danışmanlığı Eğitimi’ ile ‘Temel Pırlanta Ve Pırlanta Uzmanlık Eğitimi’ açtık. 3 defa ‘Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı eğitimi’, 4 kez ‘Etkin Satış Stratejileri’ eğitimi ve Aile Şirketlerinin kurumsallaşması gibi daha birçok eğitim gerçekleştirdik." diye konuştu.
Meclis üyesi Baykal Özden ise MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından üyelerin mevcut bilgilerini güncelleyerek, işlerindeki başarı oranını arttırmak amacıyla çeşitli eğitimler açıldığını belirterek, ‘etkin satış stratejileri’ eğitiminin de bu eğitimlerden biri olduğunu söyledi. Eğitimin üyelerin özgüvenlerini arttıracağına değinen Özden, “eğitim sonunda üyelerimiz işlerinde daha da başarılı olacaktır. Bu eğitimle siz değerli katılımcılar ve üyelerimize katkı sağladığımız için çok mutluyuz. ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikalarını verildi. Toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tören sona erdi.