Özel Feza Berk İlkokulu ve Ortaokulu spordaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Küçük Erkekler Futsal il turnuvasında Samsun Şampiyonu oldu.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 'Okul Sporları' turnuvasında Feza Berk İlkokulu ve Ortaokulu rakiplerini farklı skorlarla yenerek finale adını yazdırmayı başardı.

Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan final maçında Adnan Ölmez Ortaokulu’nu 4-3’lük skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Şampiyon Feza Berk kupa ve madalyalarını Gençlik Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar’ın elinden aldı. Ödüllerine kavuşan Feza Berkli öğrenciler şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı.

Kazanılan şampiyonluğun altında özverili çalışmanın yattığını söyleyen Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Öğrencilerimizin akademik çalışmalarda olduğu kadar sportif çalışmalarda da faaliyet göstermelerini önemsiyor ve destekliyoruz. Yeteneklerini gösterebilecekleri alanları ihmal etmeden değerlendirmeye gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda küçük erkekler futsal takımı öğrencilerimi il şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyor, başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Güneysu’yu da kutluyorum.” dedi.