Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik 'Adım Adım Başarı' projesi kapsamında düzenlenen sınavda Feza Koleji öğrencisi Erdem Mert Korkmaz ve Burak Tüney, bütün soruları doğru cevaplayarak Samsun birincisi oldu.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilin eğitim alanındaki başarısını yukarılara çekmek amacıyla 'Adım Adım Başarı' projesi kapsamında Samsun geneli sınav gerçekleştirdi. Samsun'da 16 bin 940 8. sınıf öğrencisinin girdiği sınavda, Feza Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Feza Berk Koleji öğrencisi Erdem Mert Korkmaz ve Feza Koleji öğrencisi Burak Tüney, bütün soruları doğru cevaplayarak Samsun 1.'si olmayı başardı. Bunun yanı sıra Gonca dergisinin Türkiye geneli düzenlediği hikaye yarışmasında Feza Berk Koleji öğrencisi Sude Nur Göçel Mansiyon ödülü kazandı.

Öğrencilerini tebrik eden Feza Berk Okul Müdürü Mevlüt Tabak, makamında tebrik ederek başarı madalyası taktı.
Hiçbir başarının tesadüf olmadığını hatırlatan Okul Müdürü Tabak, "20 yıldır Samsun'da eğitimde, bilimde, sanatta ve sporda yetkin öğrenciler yetiştirmeye ve Samsun 1.'likleri ve Türkiye dereceleri almaya gayret gösteriyor, çalışmalarımızı da bu zaviyeden yürütmeye gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda öğrencimizin aldığı bu birincilikten dolayı tebrik ediyor, başarıda emeği geçen öğretmenlerimi kutluyorum." dedi.