Özel Feza Ortaokulu tarafından hazırlanan ‘Başarıya Koşuyorum Projesi’ ile öğrenciler hem sınavlara hem de hayata hazırlanacak.

Özel Feza Ortaokulu, 7. sınıf öğrencilerine 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek ‘Başarıya Koşuyorum Projesi’ni velilerine tanıttı. Projenin tanıtımına veliler tarafından büyük ilgi gösterilmesinden mutluluk duyduğunu dile getiren okul müdürü Tanju Yıldırım, okullarda yürütülen her türlü etkinliğin başarıya ulaşmasında en önemli etkenlerden birisinin de okul-veli ilişkisi olduğuna dikkat çekti. Başarıya Koşuyorum Projesi’ni tanıtan Yıldırım, bu çalışma ile öğrencilerini bir üst eğitim öğretim kurumlarına daha iyi hazırlamayı hedeflediklerini belirtti.

"Proje, okulumuzun deneyimli zümre başkanları ve eğitim koordinatörleri tarafından titiz bir çalışma neticesinde oluşturulmuştur." diyen müdür Yıldırım, şunları söyledi: "Başarıya Koşuyorum Projesi hazırlanırken öğrencilerimizi hem akademik alanda başarılı olmaları hem de sosyal bir insan olmaları hedeflenmiştir. Bu proje ile öğrencilerine 680 saat daha fazladan ders verilecek. 21 Mart 2015 tarihinde başlayıp, yaz kampı, daha sonra kış kampı olarak devam edecek. TEOG-1 ve TEOG-2 sınavlarında daha iyi başarı elde edebilmeleri için
normal eğitimin dışında 680 saat ders anlatılacak. Bu dersler ofis ve tekrar etütleri ile destekleniyor. Cumartesi günü okul devam ediyor, Pazar günü ize öğrencilerimiz dinleniyor.

Okullarda öğrenci başarısının iki taraflı sağlandığının altını çizen Yıldırım, "Başarıya öğrenci velilerimizle koordineli çalışmamız durumunda daha kolay ulaşabiliriz. Bu yöntem bizim işimizi de yarı yarıya kolaylaştıracaktır." diyerek velilerden destek istedi.