Özel Feza Liseleri tarafından hazırlanan “Üniversiteye İlk Adım Projesi” ile öğrenciler hem sınavlara hem de hayata hazırlanacak.

Özel Feza Liseleri 11.Sınıf öğrencilerine 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde gerçekleştirilecek “Üniversiteye İlk Adım “ projesini velilerine tanıttı. Projenin tanıtımına veliler tarafından büyük ilgi gösterilmesinden mutluluk duyduğunu dile getiren Okul Müdürü Murat Yücel okullarda yürütülen her türlü etkinliğin başarıya ulaşmasında en önemli etkenlerden birisinin de okul-veli ilişkisi olduğuna dikkat çekti.

Söz konusu proje ile öğrencilerin Yüksek Öğretim Kurumları'na daha iyi hazırlamayı hedeflediklerini belirten Yücel, "Proje okulumuzun deneyimli zümre başkanları ve eğitim koordinatörleri tarafından titiz bir çalışma neticesinde oluşturulmuştur. Bu proje ile öğrencilerimize 900 saat daha fazla ders vereceğiz." dedi.

“Üniversiteye İlk Adım” projesinin 21 Mart 2015 tarihinde başlayıp "Yaz Kampı" daha sonra "Kış Kampı" şeklinde devam edeceğini hatırlatan Okul Müdürü Murat Yücel, "Öğrencilerimizin YGS ve LYS sınavlarında daha iyi bir başarı elde edebilmeleri için verilen eğitim dışında da eğitim etkinlikleri planlandI. Bu etkinliklerin ofis ve tekrar etütleri şeklinde olacak. Bu projenin öğrencilerimizin başarısında önemli rol oynayacağına inanıyorum." diye konuştu.