Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji anasınıfı ve İlkokul öğrencileri Kutlu Doğum ayı münasebetiyle bir program tertipledi.

Veliler ve davetlilerin katıldığı programa ilgi yoğun oldu.Programa katılan misafirlere gül suyu ve gül lokumu ikramı yapıldı. Feza Berkli miniklerin Kur’ânı Kerim tilaveti ile başlayan program, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) hayatının anlatıldığı slayt gösterisi, öğrencilerin okuduğu şiirler ve koro halinde seslendirdikleri ilahilerle devam etti. Kutlu Doğum Haftası programında minik öğrenciler tarafından okunan şiir ve ilahi dinletisi büyük beğeni topladı. "Biz seni görmeden sevdik Ya Resulallah (SAV)" bölümünde izleyenler duygulu anlar yaşadılar.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte böyle bir program düzenledikleri için tebrik eden Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak, amaçlarının Efendiler Efendisi Peygamberimizin (SAV) örnek hayatını öğrencilere daha iyi yansıtmak olduğunu ifade etti. Program Fezalı miniklerin annelerine hediye takdiminin ardından son buldu.