Kurumumuz, 2007 yılı başında‘’Özel Beyaz Zambak Anaokulu’’ adıyla okul öncesi eğitim sahasında hizmet sağlamıştır. Profesyonel anlamda çalışmaya devam eden ekibimiz kısa sürede alanında kendini kısa sürede ispatlayarak bu anlamda halkımızın güven ve sevgisini kazanmış olan Sakarya Eğitim Kurumları zamanla şubelerini açmıştır. Günümüze kadar sağladığı eğitim kalitesinden hiçbir şekilde taviz vermedenyıldan yıla güçlenen Eskişehir koleji çağımızın ihtiyaç duyduğunuz nitelikte bulunacak insanları, milli ve manevi değerleri her anlamda gözeterek yetiştirmektedir. Öğrencilerine her zaman milli değerleri kazandırmakla birlikte, eğitim konusunda evrensel ilkeleri her konumda bilen, kendine sürekli olarak güvenen, analitik düşünme yapısına sahip, yabancı dil konuşabilen ve gelişen teknolojiyi etkin olarak kullanabilen bir nesil yetiştirmektedir.

Eğitim Yatırımlarımız Devam Ediyor

Kurumumuzun eğitim alanında oluşturduğu yatırımların en yeni halkasını Eskişehir özel okulprojesi tamamlamaktadır. Yenilikçi olarak bulunan yaklaşımları ve sürdürülebilir kaliteyi her anlamda hedef olarak tamamlayabilen eğitim kurumumuz öğretim konusunda dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ülkemizin ve hatta insanlığın yer alan geleceğini kolayca şekillendirebilecek uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Konusunda Öncü Olarak Yer Alıyoruz

Eğitim ve öğretim konusunda her zaman öncü, toplumda çok daha lider ve model şekilde yer alacak fertler yetiştiren bir kurum oluyoruz. Eskişehir özel anaokulufaaliyetini de devamlı suretle sizlerle buluşturan kurumumuz çok daha geniş bir ufka sahip, değerlerine her zaman değerlerinebağlı, bilimsel çalışmalar gerçekleştirebilecek düzeyde yabancı dil bilgisi yer alan, geleceği şekillendirecek fertleri yetiştirmeye devam etmektedir. Amacımız her zaman başarılı, inançlı, mutlu bireyleri bu kurumda yetiştirmektir. Bu yüzden kurumumuz karakter eğitimine önem göstermektedir. Çocuklarımızın milli ve manevi olarak yer alacak değerlerin yetişmesine her zaman katkı sunarak vatanımıza ve milletimize her zaman büyük bir hizmette yer almaktadır. Her öğrenci ve veli kurumumuz için özel ve değerli olarak bulunmaktadır. Kurumumuz her birine eşit ve adil yaklaşabilmektedir. Tüm faaliyetlerimizde ahlaki değerleri her anlamda korumayı esas alıyoruz. Kişisel hak ve özgürlüklere her zaman değer veriyoruz. Eğitimdeki tüm yeniliklere açık olarak hizmet veriyoruz. Sizde çocuklarınızın en doğru şekilde eğitim almasını istiyorsanız http://www.sakaryaegitimkurumlari.comadresinden ulaşabilirsiniz.