Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümü son sınıflarının 1986 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlediği 'Güle Güle Partisi' bu yıl da gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bahçesinde düzenlenen programa öğrenciler, akademik ve idari personel katıldı. ÇÜ Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, öğrencileri birbirleriyle kaynaştırmak ve giderken burada güzel anılarla ayrılmaları için bölüm olarak böyle bir parti organize ettiklerini söyledi ve mezun olan öğrencilere başarı diledi.

ÇÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asiye Akyıldız ise bölümlerine yeni gelen birinci sınıf öğrencilerine geleneksel olarak hoş geldin, son sınıflara da güle güle partisi yaptıklarını söyledi. Öğrencilerin bu etkinliklerle kaynaştığını belirten Doç. Dr. Akyıldız, partide farklı sürprizler de olduğunu ifade etti.

'Güle güle' partisinde öğrenciler ve akademisyenler hep birlikte şarkılar, türküler söyleyerek halay çekti. Etkinlik, anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.