2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji öğrencileri de velileri ile beraber karne heyecanını yaşadı.
2015-2016 eğitim-öğretim yılı bugün sona erdi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline girdi. Öğrenciler öğretmenlerinden karne alırken veliler de onlarla birlikte karne heyecanlarını paylaştılar. Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji Karne Töreni ile birlikte başarılı öğrenciler belgelerle birlikte ödüllendirildikten sonra bütün öğrenciler sınıflarında öğretmenlerinden karnelerini teslim aldılar.
“ÖĞRENCİLER TATİLDE YENİ ŞEYLER KEŞFEDECEKLER”
Gökkuşağı Koleji olarak bir yılı daha bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz” diyen Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji Müdürü Bilal Ulucan aynı zamanda, “Bugün 2015-2016 eğitim yılını, karneleri öğrencilere vererek bitirdik. Öğrencilerimiz üç aylık uzun sayılabilecek bir tatile giriyor. Fakat bu uzun arada da eğitim öğretim hiçbir zaman bitmeyecek. Gerek öğrencilerimiz gittikleri yerlerde yeni bir şeyler öğrenip keşfedecekler gerekse okulumuzdaki yaz okulumuzla birlikte hem dinlenip hem de bütün sportif faaliyetlere katılabilecekler. Bunların hepsi de öğrencilerimiz için büyük kazançlar olarak geri dönecektir” dedi.
1997 yılından bu yana eğitim hizmeti veren bir kurum olduklarını da belirten Ulucan, “Son dört yıldır da uluslararası bir eğitim ve öğretim yapısına kavuştuk. Cambridge International School unvanını da Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay alarak okullarımızda uygulamaktayız. Eğitim kalitemizi her zaman üst düzeyde tutuyoruz” diyerek, “Öğrencilerimize, velilerimize ve bütün öğretmenlerimize mutlu ve sağlık dolu bir tatil diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji Ortaokul öğrencisi Bedirhan Baltaş da hem karnesini aldı hem de matematik olimpiyatlarından aldığı birinciliği kutlayarak, “Yaz tatilinde de ders yerine daha çok tatil yapacağım. Okulumu ve öğretmenlerimizi çok seviyorum. Bu başarımda onların da çok büyük katkıları oldu” şeklinde konuştu.
Bedirhan Baltaş’ın babası Mehmet Baltaş da, “Okulumuzda her şeyden önce kolektif bir akıl var. Ortak bir aklın olduğu bir yerde başarının olmaması mümkün değildir. Özellikle bizlerin önerilerini ve tavsiyelerini dikkate alarak değerlendirme yapan okul yönetimi sayesinde öğrencilerimiz daha da başarılı hale geliyorlar. Bu yüzden başta okul müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Artık Bedirhan için de yaz tatilinde deşarj olma vakti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.