Manisa'nın Kula ilçesinde faaliyet gösteren Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve gönüllü kadınlar, fakir öğrenciler yararına kermes açtı. Açılışa Kula belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda vatandaş katıldı.

Yunus Emre kent meydanında ki kermesin bir hafta devam edeceğini belirten Kula Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Temel, "Yardıma muhtaç çocuklarımıza sahip çıkmak, onların burs ve ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla kermes düzenledik. Kermesimizde bulunan pike takımları, iğne oyalı yazmalar. Oda takımları ve çeyizlik eşyalarımızı, annelerimizin hazırlayarak başka annelerin çocukları için vermeleri kermesi daha anlamlı kılmakta. Dernek üyelerimizi ve gönüllü bayanlarımızı dayanışma, kaynaşma ve yardımlaşma duygularından dolayı tebrik ediyorum. Derneğimiz, veren ellerle alan eller arasında köprü vazifesi yapmakta. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise "Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ve faaliyetlerini yakından takip ediyorum. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakarlıkla olur. Bu fedakarlığı gösteren tüm ablalarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun daha sonra tüm stantları gezerek hanımlarla sohbet etti.