Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, polisin halkla ve ailesi ile iletişimini güçlendirmek için "İletişimin Pin Kodları" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Güler, Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Konferans Salonu'nda düzenlene programda yaptığı konuşmada, polis halk ilişkilerini üst düzeyde tutmak, karşılaşılan sorunlara daha etkin çözüm üretebilmek, polisin halkla ve ailesi ile iletişimini güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Polisin, halkın desteğini alması ve iletişim anallarını açık tutmasının önemine vurgu yapan Güler, şunları kaydetti:

"Halkın desteğini alan ve iletişim kanallarını açık tutan polis, duygularını kontrol edebilen, karşısındaki kişiye göre davranış biçimini anında seçebilen, uygulamalarının nedenini açıklayabilen kurallara öncelikle kendisi uyan, kararlarını kesin ve yumuşak bir dille ifade edebilen, kendisine güvenle yaklaşılabilen, adil, tarafsız ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Bu bağlamda İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında meslek kuruluşları ile huzur toplantıları düzenlemekteyiz. Gerek toplantılarda, gerekse de ziyaretlerimiz esnasında gerçekleştirilen görüşmelerde suç ve suçla mücadeleyi halkın desteğini alarak ve iletişim kanallarını sürekli etkin kullanarak sürdürmekteyiz."

Kişisel geliş uzmanı ve yazar Alişan Kapaklıkaya ise başta aile içi iletişim olmak üzere, kişilerarası iletişi ve kurumlar arası iletişi konularında konferans verdi.

Kapaklıkaya, konferansın ardından kitaplarını imzaladı.

Konferansa, Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, Belediye Başkanı Ramazan Hurç, İlçe Müftüsü Mustafa Tüten, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.