Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, METEM Konferans Salonunda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, başarıya giden yolun başta inanmaktan geçtiğini söyledi.
Aydın, kış boyunca seminer ve konferanslara ağırlık vererek çeşitli konularda eğitim faaliyetleri yapacaklarına belirtti.

Başarıya giden yolda hedefi gören insan ayağının altındakinin taş olduğunu, diken olduğunu, toprak olduğunu görmeyeceğini dile getiren Aydın, "Belkide çok zorluklarla ilerler ama hedefinde bir şey varsa bir gün oraya ulaşacağını bilir. Bana göre başarıya giden yol inanmaktır, başarıya giden yol kendine güvenmektir, başarıya giden yol sevmektir, saymaktır, hoş görmektir, güvenmektir ve güvendirmektir. Bu tür programların bizim başarıya gidişimizi düşünce bazında kolaylaştıracağına inanıyorum" diye konuştu.

Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Uzmanı Vedat Kahyalar ise başarıya ulaşmanın yolları hakkında sunum yaptı.

Konferansa, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Göksun İlçe Emniyet Müdürü Fuat Coşkun, Göksun Kent Konseyi Başkanı Bahadır Bolat, kamu kurum amirleri, kamu personelleri, STK temsilcileri ve katıldı.