Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Halk Eğitimi Merkezi Konferans Solunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, insanların kendine olan özgüvenini ortaya çıkartıp, barındırdıkları maharetlerini ülke ekonomisine katkı sağlayacak şekilde gelire dönüştürmek için bu eğitimleri düzenlediklerini söyledi.
Kahramanmaraş genelinde Girişimcilik Kursunu açan ilk belediye olduklarına vurgu yapan Başkan Aydın, önümüzdeki günlerde Girişimcilik Kursunu yeniden açacaklarını belirterek kursun hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise yaptığı konuşmada, iyi değerlendirilmesi durumunda KOSGEB’in girişimcinin önünü açacak destekleri olduğunu belirtti.

KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürü Dr. Sadık Gözek ise yaptığı konuşmada, KOBİ Destek ve Hibe Programları hakkında bilgiler verdi.

Gözek, KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürlüğü olarak son üç yıl içinde 5 bin kişiye eğitim verdiklerini ve sertifikasını alarak hibe desteğinden yararlananların ise sade 400 kişi olduğunu kaydetti.

Konuşmaların sonunda Girişimcilik Kursunu tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi.