Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Balıkesir Yatırım Destek Ofisi 3-4 Haziran tarihlerinde KOBİ’lere yönelik 'Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri' konulu eğitim düzenleyecek.

GMKA, bölgesindeki KOBİ’lerin kapasitelerini yükseltmek için eğitim çalışmalarına hız verdi. GMKA Balıkesir Yatırım Destek Ofisi, işletmelerin pazarlama ve ihracat kapasitesinin artırılması için 3-4 Haziran 2015 tarihlerinde 2 tam günlük ‘Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri Eğitimi’ düzenleyecek.

GMKA’nın ilk kez düzenleyeceği eğitimde Küresel ekonomi-değişen müşteri, tüketici profili, pazarlama, ürün yaşam eğrisi ve 4P’nin uygulanması, rekabet analizi ve rekabet stratejileri, markalar ve stratejik marka oluşturma, marka sermayesi ve marka değeri, marka yönetiminin iletişim boyutu ve bütünleşik pazarlama gibi konular örnek olaylarla katılımcılara aktarılacak.

Ücretsiz olarak düzenlenen eğitime katılmak isteyen firmaların 27 Mayıs 2015 tarihine kadar GMKA’nın internet sitesinden verilen irtibat bilgileri üzerinden katılım taleplerini, katılacak şahısların isim ve iletişim bilgileri ile birlikte iletmeleri yeterli olacak.

3-4 Haziran 2015 tarihlerinde GMKA Konferans Salonu’nda yapılacak eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek.