Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Kahramanmaraş Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

Öğretim görevlileri Ayla Hançer ve Nurullah Okuyan eşliğinde yaklaşık 25 kişilik öğrenci gurubu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren “Halk Ekmek Fabrikası'nda mesleki ve teknik incelemelerde bulundular.

Fabrikayı ziyaret eden öğrenciler ekmek üretimi hakkında Halk Ekmek Fabrikası Gıda Mühendisi Abdurrahman Emin Sarıyıldız'dan mesleki bilgiler alarak çeşitli sorular yönelttiler. İşletme ziyareti sonrası laboratuardaki cihazları tanıyarak örnek analiz yapılmasını izlediler. 

Halk Ekmek Fabrikasını gezen grup temizlik ve hijyen konusunda ki memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç' a ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğü yetkililerineböylesineönemli bir tesis ile Kahramanmaraş halkına hizmet sunulduğu için teşekkürlerini ilettiler.

İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Dr. Ali Rahmi Kaya ise; üniversite öğrencilerimize teknik anlamda katkıda bulunmak amacıyla fabrikamıza düzenledikleri gezileri anlamlı bulduklarını söyleyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.