Kayseri Hacılar ilçesinde, 2014-2015 öğretim yılı TEOG Sınavlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Milli Eğitim Bakanlığı 2014-2015 Yılı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG )Sınavlarında Hacılar’da dereceye giren ve ayrıca liselerde okul birincisi olan öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi. Hacılar Kaymakamlığında gerçekleşen ödül törenine Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Şube ve okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Ekici, 2014-2015 yılı TEOG sınavlarında ilk üçe giren öğrencileri ödüllendirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Ekici, Hacılar’ın eğitim göstergeleri bakımından iyi durumda olan ilçelerden birisi olduğuna işaret etti. Ekici, bunda öğretmenler, veliler ve bilinçli öğrencilerin büyük katkısı olduğunu da sözlerine ekledi.

Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ da yaptığı açıklamada, “Hacılar İlçesi, eğitim düzeyi bakımından çok iyi bir seviyede, bizden önce görev yapmış olan arkadaşların yakalamış olduğu başarı seviyesini daha yukarı taşımak için çalışacağız.” diye konuştu.

Kaymakam Tikdağ, Başkan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ile birlikte TEOG sınavlarında ilk üçe giren Şevval İnal Pulat, Murat Han Ulukaya, Simge Cankaya ile Lise birincisi olan Pınar Geleş ile Havva Kütük’e hediyelerini verdiler.