Karadeniz ereğili'nin eski belediye başkanı Halil Posbıyık kimin kendisine 2009 yılı programım dolu Halil'ciğim ama 2010'da Ereğli'yi düşünüyorum dediğini duyurmuştur

Bir yanı eksik gitmiş

Michael Jackson, Ereğli Belediyesi'nin festivaline katılmak için söz vermiş... Ünlü star, "Halilciğim 2010'da oradayım" demiş...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, öyle bir söz söyledi ki ardından tek kelime bile etmeye gerek kalmadı. Başkan Posbıyık, Michael Jackson'ın gelecek yıl belediyenin düzenlediği festivale gelmek için söz verdiğini belirterek, "Öbür tarafa eksik gitti" dedi. 

FESTİVALE GELECEKMİŞ 
Ereğli Belediyesi'nin 16.'sı gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'ne Belediye Başkanı damgasını vurdu. Sahnede sanatçıları selamlayan Başkan Posbıyık, Michael Jackson ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Paris'te tanıştığı Michael Jackson'un kendisine 2010 yılı festivali için söz verdiğini anlatan Posbıyık, bir televizyon kanalının kendisini "inandırıcı bulmadığı" yönünde haber yaptığını söyledi. 

HALİLCİĞİM 2009 DOLU... 
Jackson'un öbür tarafa eksik gittiğini her cümlesinde yineleyen Halil Posbıyık, şöyle konuştu: "Bana inanmayanlar için tekrarlıyorum. Geçen yl Paris'te, Michael Jackson ile görüştük. '2009 yılı programım dolu Halilciğim' dedi. 'Ama 2010'da Ereğli'yi düşünüyorum, alt yapıyı bana hazırlayabilir misiniz?' dedi. 'Sen emret her şeyi hazırlarız' dedim. Festival benim için önemli değil ama öbür dünyaya eksik gitmek istemiyorum. Onun için Karadeniz Ereğli'ye geleceğim' dedi. Ereğli'yi görmeden öbür tarafa eksik gitti..."

EVİ BOŞALTILMIŞ 
Ani ölümüyle müzik dünyasını yasa boğan Michael Jackson'ın 1988-2005 yılları arasında yaşadığı çiftlikevi Neverland'ın içi ilk kez basına gösterildi. 11 kilometrekarelik bir alan üzerine kurulu olan 120 milyon dolarlık çiftlikte ünlü şarkıcının kullandığı banyo, yatak odası ve oturma salonlarının boşaltıldığı dikkat çekti. Fotoğrafları yayınlanan odalar arasında 'özel odası' diye tanıtılan bir oda da var. Jackson'ın değerli eşyalarını bu odada tutmuş olabileceği yorumları yapılıyor. Jackson'ın hayranları ilk günden bu yana çiftlik önünde yas tutuyor.

HAYALETİ Mİ?
Ünlü starın evinde yapılan röportajda ortaya çıkan bu görüntü, ekran başındakileri hayrete düşürdü. Geçen hafta CNN'de canlı yayınlanan programda Michael Jackson'ın abisi Jermaine Jackson, kardeşinin ölümü nedeniyle röportaj verdi. Röportaj sırasında Michael Jackson'ın "Evim" dediği Neverland'ın içi izleyicilere tanıtıldı. Görüntünün 28. saniyesinde koridorda siyah bir karartı belirdi. Bazı izleyiciler bunun oradan geçen birinin gölgesi olduğunu iddia etti. Ancak, bazıları karartının boşlukta hareket ettiğini belirterek gölge iddialarına karşı çıktı. Pop kralının hayranları ise 11 gündür defnedilmeyen Jackson'ın hayaleti olduğunu düşünüyor.

.