Öldürmeyen acı güçlendirir

Öldürmeyen acı güçlendirir sözü Flash'ın kahramanı Barry'de vücut buluyor. Yıldırım çarpmasıyla süper yetenekler kazanan Barry'nin hikayesi The Flash'da...

Sözcü Gazetesi Sinema Eleştirmeni Burak Göral, film önerilerinden oluşan bir seri oluşturdu. Bu seride birbirinden etkili 5 film yer alıyor. Siz de ‘Hayatım Film’ diyorsanız Göral’ın tavsiyelerine gözatın.

 The Club; Pablo Larraín yönettiği filmde Roberto Farias, Antonia Zegers, Alfredo Castro ve Alejandro Goic yer alıyor. Film Şili’de bir sahil kasabasında aynı evi paylaşan bir grup rahibin hayatını konu ediniyor. Berlin'de Büyük Jüri Ödülü alan film işledikleri suçlar yüzünden Kilise'den uzaklaştırılmış bir grup rahibin günahlarıyla yüzleşmesini, karanlık bir atmosfer ve sakince açılan bir hikâye örgüsüyle anlatıyor.

The Flash; geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi'nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir.

Snoopy Ve Charlie Brown Peanuts Filmi; Çizgi karikatürlerin ve çizgi filmlerin en eğlencelisi Snoopy uzun bir aradan sonra beyaz perdeye üç boyutlu animasyon formatında geri dönüyor. Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, Kızıl Baron'a karşı el ele veriyor ve ikili bu düşmanı alt etmek amacıyla uzun bir maceraya atılıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Steve Martino yer alıyor.