Hatay Anafen Dershaneleri, 2015 1. TEOG sonuçlarına göre 45 Türkiye birincisi çıkardı. 2014-2015 eğitim öğretim dönemi Türkçe, Matematik, Din Kültürü, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce branşlarında yapılan merkezi sınavda 120 sorunun tamamını doğru yapan 45 Anafen Dershanesi öğrencisi Hatay’ın gururu oldu.

Anafen ve FEM Dershaneleri Genel Müdürü Zekeriya Baltaş, başarılı öğrencileri kutlayarak ailelerine ve Hatay’a bu başarıyı tattırdıkları için teşekkür etti. Sınavlarda Türkiye dereceleri çıkarmanın tesadüf olmadığını; bu başarının, verilen dökümanın, yapılan rehberlik faaliyetlerinin, kaliteli öğretmen ve planlı çalışmanın ürünü olduğunun altını çizen Baltaş, öğrenciyi hayata en iyi şekilde hazırlamak için özverili bir çalışma yapıldığını söyledi. Baltaş, Anafen Android Uygulaması, Anafen TV, Anafen Z Kitap, Anafen Soru Çözüm Merkezi gibi interaktif uygulama ve eğitimlerle öğrencilerin hayata ve sınavlara en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

TEOG sınavına yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrencinin girdiğini belirten Baltaş, Anafen Dershaneleri'nin TEOG sınavlarında başarı grafiğini yükseltmeye devam eettiğini ve Hatay'ın en çok kazandıran en başarılı dershanesi olarak kendilerine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.

ANAFEN DERSHANELERİ 2. TEOG SINAVINA HAZIR

Nisan'da yapılacak 2. TEOG sınavına, ANAFEN ve FEM Dershaneleri olarak hazır olduklarının da altını çizen Baltaş, ara dönemde yoğun genel tekrar programları, check-up denemeleri ve tedavi programları ile öğrencileri hem başarılı bir geleceğe hem de 2. TEOG sınavına eksiksiz bir şekilde hazırladıklarını söyledi.