Havza Belediyesi tarafından bastırılan sözel, sayısal ve eşit ağırlık branşlarındaki toplam 400 adet Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) hazırlık kitabı, üniversite adayı lise öğrencilerine dağıtılmak üzere okul idarelerine teslim edildi.

Belediye Başkanı Murat İkiz, dağıtılan kitapların Havza Belediyesi'nin kültürel ve eğitim hizmetleri kapsamında üniversite adayı öğrencilere destek olmak amaçlı dağıtıldığını belirterek, “Havza Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda 400 adet üniversite hazırlık kitabı öğrencilerimize ve üniversiteye hazırlanan gençlere dağıtıldı. Havza Belediyesi olarak geleceğimizin mimarları ve büyükleri olan gençlerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olacağız. Onların alacağı eğitim ile ülkemiz daha güzel yarınlara yol alacaktır. Umarım öğrencilerimize hediyemiz olan kitaplar, onların başarısına bir nebze olsun katkıda bulunur. Bizim için en büyük karşılık gençlerimizin başarılı olması.” dedi.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Faruk Çörekçioğlu tarafından okullara teslim edilen hazırlık kitapları, öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak.