Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, görev süresi dolması sebebi ile yerini Yardımcı Doç. Dr. Ercan Tural'a devretti.

Havza (MYO) Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol’un yerine atanan Yardımcı Doç. Dr. Ercan Tural, Gönülol’a çiçek ve plaket takdim etti. OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi görevine geri dönen Prof. Dr. Arif Gönülol, Havza’da kaldığı üç yıl içerisinde okul ve ilçenin aynı hedefte buluşması için çalıştıklarını belirterek; “İnşallah bu hedefte başarılı olmuşuzdur. Başta resmi kurumlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızı ve Havzanın desteğini her zaman yanımızda gördük. Sayın Yardımcı Doç. Dr. Ercan Tural’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Havza MYO Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Ercan Tural ise, Havza Meslek Yüksekokulunun yeni eğitim döneminde 5 bölümde eğitim verileceğini belirterek, “2016 - 2017 öğrenim yılında İş Sağlığı ve Güvenliği programımıza öğrenci alacağız. Okulumuzun yanına yapılan 426 öğrencilik öğrenci yurdu ise 2015 - 2016 öğretim yılında hizmete girecek. Havza Meslek Yüksekokulu olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için diğer kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışacağız. Sayın hocama hizmetlerinden ötürü Havza ve Okulumuz adına teşekkür ederim.” dedi.