Peygamber Yolu Derneği ile Erzincan Eğitim Gönüllüleri Derneği (EREGDER) tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' kitap okuma yarışmasında, Erzincan'da dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

Herkes O'nu Okuyor ödül törenine katılan sanatçı Reha Yeprem, okuduğu şiirlerle Peygamber Efendimiz (sas) bir kez daha yad edildi. Peygamberimizin (sas) çileli hayatını şiirsel üslubuyla anlatan Reha Yeprem, anlattığı anektodlarla dinleyecileri hayalen Asr-ı Saddet'e götürdü. Yarışmada dereceye girenlerden 3 kişiye umre ödülü verilirken; ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde ise 80 kişiye çeşitli ödüller verildi.

Programda konuşan EREGDER Başkanı İbrahim Yeşil, "Kaybedeni olmayan Herkes O'nu Okuyor yarışmasının bu yıl 2.'sinin ödül töreninde yine birlikteyiz. Bu yarışmada sadece ödül alanlar değil tüm yarışmaya katılanlar kazanmıştır, çünkü Kainatın iftihar tablosu Efendimiz'in (sas) hayatını bir kez daha öğrenerek en büyük ödülü almışlardır." dedi. Program sonrası sanatçı Reha Yeprem'e katılımından dolayı teşekkür plakleti takdim edildi.