Osmaniye Özel Hoşgörü Kolejleri, okula giriş sınavı yaptı. Özel Hoşgörü Okulları kampüsünde gerçekleştirilen sınava bin 700 öğrenci katıldı.

Hoşgörü Okulları Genel Müdürü Mehmet Pat, her yıl geleneksel olarak yaptıkları okula giriş sınavına bu yıl rekor başvuru olduğunu söyledi. Pat, " Başvurular beklediğimizin üstünde olunca Perşembe günü başvuruları durdurduk. Sınav kontenjanının dolmasında dolayı Perşembe gününden itibaren müracaat yapamayanlar ve sınava müracaat yapamadığı halde sınava girmek isteyen öğrenciler sabah okulumuza gelince okul yemekhanesinde mecburen ek oturum açtık." dedi.

Sınava katılan bütün öğrencilere ve öğrencilerin katılımlarını sağlayan velilerine, öğretmenlerine ve okul idarecilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Pat, "Hoşgörü Okulları olarak ilk hedefimiz; mili ve manevi duyguları gelişmiş, ülkesine ve milletine faydalı fertler yetiştirmektir. Bu amaçla okullarımızda dersler itinayla işlenirken, evrensel değerleri de ihmal etmemeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz, velilerimizin ve okulumuzun yapmış olduğu fedakarlıklarının karşılığını il, bölge, ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandıkları başarılar ile veriyor." diye konuştu.

Sınava giren öğrenciler arasında çekiliş yapıldı. Ayrıca sınava katılan tüm öğrencilere kalemlik, kalem, defter ve silgiden oluşan paket hediye edildi.