Özer Hukuk ve Düşünce Derneğince hazırlanan "Eğitim ve Başarı Bursu" projesi kapsamında Kahramanmaraşlı hukuk öğrencilerine burs sağlayan avukatlara düzenlenen törenle plaket verildi.

Dernek Başkanı avukat Harun Elagöz, baronun yeni açılan sosyal tesis binasında düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, kendi öğrencilik yıllarından çekilen sıkıntılardan yola çıkarak böyle bir proje hazırladıkları söyledi.

Derneğin 2007 yılında kurulduğunu hatırlatan Elagöz, şunları kaydetti: "Hazırlanan proje kapsamında baromuz avukatlarından sağladığımız bursları, Kahramanmaraşlı olan ve hukuk öğrenimi gören öğrenci arkadaşlarımıza aktardık. Projesimize katkı sağlayacak olan meslektaşlarımızla görüşmemizde ve burs verilecek öğrencilerde tesbitinde dini, siyasi, milli, ideolajik ayırım gözetmeden herkesin kapısını çaldık. sadece 'hukukçudan hukukçuya' prensibiyle hareket ettik. Biz insana yapılan yatarımın en önemli yatırım olduğuna inandık. Bundan sonra da, sizlerinde katkısıyla hem öğrenci sayımızı artırmak istiyoruz."

Programın ardından, projeye katkı sağlayan avukatlara plaket verildi.