Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen ve altı hafta süren ’Aile Eğitimi Programı’ yapılan sertifika töreni ile sona erdi.
Rehberlik birimi öğretmeni Pınar Ay Köse ve okul psikolog Gökhan Ergür’ün koordinatörlüğünde verilen altı haftalık programa katılan velilere İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin ve Özel Bahçelievler İhlas İlkokul ve Ortaokul Müdürü Server Gürsoy’un katılımlarıyla düzenlenen törende sertifikaları verildi.
Programın koordinatörlerinden Pınar Ay Köse altı haftalık programı değerlendirdi. Öncelikle altı hafta boyunca programa düzenli olarak katılan velilere teşekkür eden Köse, “Okulumuzda iki yıldır düzenlediğimiz programımızda teknolojinin doğru kullanımı, anne-baba ve çocuk iletişimi, ergenlik öncesi ve sonrası sorunları gibi bir çok konuda bilgilendirmeler yapıyoruz. Burada öncelikle ailelerden kendileriyle paylaşmış olduğumuz bilgileri çocuklarıyla olan iletişimlerinde kullanmalarını istiyoruz. Bu bilgileri hayata geçiren velilerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık” ifadelerini kullandı.
Törende velilerle bir araya gelen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, ailenin çocuğun yetişmesi ve eğitimi konusunda çok önemli bir noktada bulunduğunu ifade etti. Düzenledikleri programla günümüzde çocukların dünyasını ailelere daha yakından tanıtmayı hedeflediklerini söyleyen Yeltekin, “Yaşadığımız dünya her geçen gün değişiyor. Çocuklarımız değişen dünya içinde iyi bireyler olarak yetişebilmesi için aile ve okul işbirliğine ihtiyaç var. Bu kapsamda düzenlediğimiz programın ailelerimize faydalı olacağına inanıyorum” dedi.