Hem kendi öğrencilerine hem de Kahramanmaraş’ta KPSS’ ye hazırlanan tüm öğrencilere sınavdaki başarılarını arttırmak için 11Mayıs pazartesi Necip Fazıl Kültür merkezinde bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel hale getirdiği kamp programı başlattı. 
   
Alanında ün yapmış kıymetli öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen bu programa ilk gününde yoğun ilgi vardı.
   
Ayrıca program aralarında canlı müzik performansları sergilendi ve çekilişlerle çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Programa katılan öğrenciler memnun ayrıldı.
   
Hem sabah hem de öğleden sonraki programa katılan öğrencilerden Ayşe Sönmez:’ ben geçen yıl bu programa katılan arkadaşlardan duymuştum onlar çok faydalı olduğunu söylemişlerdi ben de bu yıl katılma fırsatı yakaladım çok memnun kaldım bu imkânı bize sağlayan şehrimizin güzide kursu İhtiyaç Akademiye teşekkürlerimi sunuyorum.’dedi

Bir sonraki program Mehmet Akif Kültür Merkezinde
     
İhtiyaç Akademi yaptığı bu program 2 Hazirana kadar devam edecek. Bir sonraki program 18 Mayıs pazartesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılacak.  

Bu ve buna benzer programlar devam edecek.
   
İhtiyaç Akademi Kurum Müdürü Ayhan Peltek bu ve buna benzer programların Kahramanmaraş için her zaman ihtiyaç olduğunu belirterek emeğimizin karşılığını örgencilerimizin katılımıyla aldığımızı düşünüyorum dedi.
   
Kurum rehber öğretmeni İsmail Orçan ise bizler örgencilerin her türlü ihtiyacı için İHTİYAÇ AKADEMİ olarak yanlarında olmaktan mutlu ve gururluyuz dedi.