Batman’da Özel İrfan Okulu öğrencileri düzenlenen törenle karne sevinci yaşadı.

İrfan Okulu yöneticileri, öğretmenleri ve veliler de 746 öğrencinin karne sevincine ortak oldu. Düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Oku Müdürü Fakrullah Akdursun, verimli bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdiklerini belirterek, kendilerine destek olan öğrenci verilerine teşekkür etti. Öğrencilerin başarısı için okul yönetimi olarak azimle çalıştıklarını ifade eden Akdursun, "Bizim tek hedefimiz öğrencilerimizi başarıya ulaştırmaktır. Bunu başardığımıza inancımız tamdır. Bizimle beraber velilerimizde emek verdi ve hep beraber bu emeklerimizin karşılığını elde edilen başarıyla aldık." dedi.

Okul olarak tatilin değerlendirilmesi konularında öğrenci velilerine tatil programı ile ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Akdursun, şöyle devam etti: "Tatil süresi boyunca okulumuzda 24-28 Ocak tarihleri arasında ders çalışma kitap okuma ve sosyal faaliyetlerimiz devam edecektir. Bizim için iyi olmak değil en iyi olmak düşüncesi çok önemlidir. Biz eğitimciler olarak öğrencilerimize verilmesi gereken bilgileri vermeye gayret ettik. Öğretmenlerimizin birçoğu ailelerinden fedakarlık edip, öğrencilerimize vakit ayırdı. Biz vermiş olduğumuz eğitim hizmetinden dolayı mutluyuz. Bizim için en güzel duygu öğrencilerimizin başarılı olduğunu görmektir."

Eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de aynı azimle çalışacaklarını belirten Akdursun, okul olarak başarılı olmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.