Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Aksaray Özel Sema Ortaokulu’nun 7 öğrencisi, Aksaray Girişimci İşadamları Derneği tarafından ödüllendirildi.

Özel Sema Eğitim Kurumları TEOG’da başarıya imza attı. Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon 287 bin öğrencinin katıldığı TEOG sınavının sonuçlarına göre 7 öğrencisi tam puan alan okulun bu sınava 57 öğrencisi katıldı. Okulun çok sayıda öğrencisi de 1 ve 2 yanlışla kitlesel başarıya katkı sağladı. Öğrencilerin bu başarısına duyarsız kalmayan Aksaray Girişimci İşadamları Derneği(AGİAD) Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Aksaray Özel Sema Ortaokulu’nun 7 öğrencisini ödüllendirdi. Okul Müdürü Malik Demir ve şampiyon 7 öğrenci Aksaray Girişimci İşadamları Deneği Başkanı Reha Güven’in daveti ile dernek binasında bir araya geldi. Başkan Reha Güven öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu büyük başarıları bizi gururlandırdı. Dernek olarak çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu etmek ve motivasyonlarını devam ettirmek adına bugün bir araya geldik. Çocuklarımız başarısında emeği geçen başta okul idaresi, öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Malik Demir, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Reha Güven ve yönetim kuruluna teşekkür etti.