Kayseri Özel İstikbal Koleji farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Okuma yazmayı öğrenen kolejin birinci sınıfları balonlarla harflere veda etti.

Programda öğrenciler öğrendikleri harfleri balonlara bağlayarak okul öğrencileri ve öğretmenleri huzurunda serbest bıraktı. Uçan balonlara bağlanmış harfler yukarıya doğru çıkmaya başladığında arkasından el sallayarak öğrendikleri harflere veda ettiler. Görsel bir şölen havasını andıran etkinlik öğrenciler ve izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı. Birinci sınıf öğretmenleri yaptıkları açıklamada, "Öğrencilerimiz harfleri öğrenerek okumaya başladılar. Bizler de öğrencilerimiz için kalıcı bir etkinlik olarak harfleri balonlarla uçurmayı düşündük. Öğrencilerimiz çok heyecanlandılar. Bu etkinlik harflere veda ile birlikte okumaya merhaba anlamında olarak hafızalarda kalmış olacak." dedi.

İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş, "Bu gün güzel bir gün. Bizler için çok sevinçli, huzurlu bir gün. Çünkü çocuklarımız artık harflere elveda dediler ve okumaya başladılar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize aynı zamanda bu konuda desteklerini esirgemeyen fedakar öğrenci ailelerine çok teşekkür ediyor, ömür boyu başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.