Simya Koleji Kabul Sınavında Kahramanmaraş'ın çeşitli bölge ve okullarından yüzde 100 burs kazanarak üstün başarı gösteren ilkokul ve ortaokul öğrencilerin madalyaları takdim edildi.

Eğitim kalitesini günden güne geliştiren, verdiği mezunlar ile ülkenin kritik kurumlarına öğrenci yollayan Simya Koleji yeni hikayeler yazmak için önceki haftalarda Simya Koleji Kabul Sınavı düzenlemişti. Sınavda başarılı olan öğrencilere Simya Koleji'nde madalya töreni yapıldı. 

Konu hakkında bir açıklama yapan Simya Koleji Genel Müdürü Muhammet Kasap: “Simya Koleji Kabul Sınavında Kahramanmaraş'ın çeşitli bölge ve okullarından yüzde 100 burs kazanarak üstün başarı gösteren ilkokul ve ortaokul öğrencilerini madalya töreni ile takdir ettik. Simya Koleji Ortaokul olarak memleketimizde üst düzey başarı gösteren öğrencilerin önünü açıp onları desteklemede kararlıyız. Ayrıca bütün kademelerde 1.lik sırasını kaptırmayan kendi öğrencilerimizi de bilhassa tebrik ederiz. Programa katılım gösteren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz” dedi

HABER FOTOĞRAFLARI