Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 60 yeni öğrenci ile eğitim-öğretime ve Diş Hekimliği Fakülte Hastanesinin de hasta kabulüne başlayacağı bildirildi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisinden yapılan açıklamada, KahramanmaraşSütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin, bu yıl alacağı 60 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayacağı ve fakültenin öğrenci alımının bu yıl ki tercih kılavuzunda yer aldığı belirtildi.

Diş Hekimliği Fakültesinin hasta kabulüne başlamasına yönelik olarak yürütülen girişimlerin netice verdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AK Parti milletvekilleri olarak yaptığımız girişimler neticesinde Sağlık Bakanlığı, Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine hasta kabulünün yapılması için resmi prosedürü tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nın resmi yazısının ardından Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde hasta kabulü başlayacaktır. AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri olarak yaptığımız çalışmaların olumlu neticelenmesinden dolayı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı bürokratlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, KahramanmaraşSütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ediyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun."