Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'ndeki Gölgeli İlköğretim Okulu öğrencilerinin çağrısıyla harekete geçen Kahramanmaraş Ottoman Motor Sporları Kulübü üyeleri, yardım kampanyası başlattı.

Toplanan kışlık kıyafetler ve oyuncaklar, kulüp üyeleriyle aileleri tarafından Offroad araçlarıyla Gölgeli İlköğretim Okulu'na götürüldü. Burada öğrenciler tarafından karşılanan sporcular ve aileler bir süre sohbet etti.

Yardımı dağıtan kulüp üyeleri, hediyeleri birlikte açarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. Rakımı yüksek mahallede yaşayan öğrencilerden kimi eldiveni kimi de montunu giyerken heyecanlandı.

Kulüb Başkanı Mehmet Ahsen Gürpınar, burada yaptığı konuşmada, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Gölgeli İlköğretim Okulu'nda 42 öğrenciye yardım malzemesi ulaştırdıklarını belirten Gürpınar, "Burada öğrencilerimizle beraber olduk, hep birlikte sevindik. Bizler hem şehrimizi tanıtıyoruz hem de offroad sporlarını sevdiriyoruz. Aynı zamanda doğaya, çevreye, kara, yağmura ve çamura saygılı insanlar olarak sosyal bireyler olduğumuzun da farkındayız. Bunun neticesinde çeşitli projelere imza atıyoruz. Yine güzel işlere imza attığımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle yardımlarını esirgemeyen hayırsever arkadaşlarımıza ve kulüp üyelerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen'in de katıldığı etkinlikte, öğrenciler dernek üyelerine yardımlar dolayısıyla teşekkür etti.