İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından turizm sektörü çalışanlarına yönelik "İş Başı Eğitim Kursları" seminerine başlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen programda, kurslarla, turizm sektöründe çalışanların mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

 2016 yılı turizm eğitimi kapsamında 23 Ekim tarihine kadar eğitim programının süreceğini, iş başı eğitim kurslarının çok faydalı olacağını ve sahada bunun sonucunun alınacağını dile getiren Küçükdağlı, şunları kaydetti:

 "Kahramanmaraş'ın büyüklüğü ile birlikte kültür ve turizm alanında her geçen yıl daha önceki yıllardan farklı vizyonla, kentin vizyonuna dahil olan kente kültür ve turizm olgusunu yerleştiren sizlerin çalışmalarıyla tabi ki misafir sayımızın artışını görüyoruz. Bununla doğru orantılı olarak konaklama tesislerimizde artışları birlikte gözlemliyoruz. İnsan odaklı felsefemiz sebebiyle ve turizmin altyapılarından  biri olan özellikle konaklama ve yeme içme tesislerinin, ulaşımla birlikte bu doğrultu da sizlerin eğitiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum."

 Küçükdağlı, seminere katılan 135 personele eğitim sonunda belge verileceği sözlerine ekledi.