2017 Ortaöğretime geçiş sınavlarında, Osman Gazi Orta Okulu her yıl olduğu gibi bu yıl da TEOG Yerleştirme sonuçlarıyla göz doldurdu. Başarıya odaklanmış genç ve dinamik eğitim kadrosunun olağanüstü gayretleriyle sadece okulda verilen eğitim ve okul bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarıyla başarının yakalanacağını kanıtladı. Osman Gazi Orta Okulu'nda bu yıl sınava giren öğrencilerden 24 Öğrenci Fen liselerine yerleşti. Kahramanmaraş şehir merkezindeki Fen liselerine 270 öğrenci kayıt olduğu göz önüne alındığında 24 öğrencinin Osman Gazi ortaokulu öğrencisi olması büyük bir başarı olarak gösterildi.

Okul Müdürü Süleyman Ersoy konuyla ilgili olarak; "Başarının bir ekip işi olduğunu ayrıca okul ikliminin iyi olduğu bir okulda başarının kendiliğinden geldiğini söyledi. Okulda idareci ve öğretmenlerimizle aldığımız kararlarda uyum içerisindeyiz dedi. Okul bünyesinde açılan destekleme ve yetiştirme kurslarının okulun başarısının artmasına büyük etkisi olduğuna değinen Okul müdürü Süleyman ERSOY, Fen liselerine yüksek puanlarla yerleşen öğrencilerin tamamının Destekleme ve Yetiştirme kurslarında sınava hazırlandığını belirtti.

Öğrencilerin okulda derslerini dikkatli bir şekilde dinledikten sonra eve gittiklerinde düzenli tekrar yapmalarının başarılarını artıracağını belirten Okul müdürü ,Vatanımız için yapılacak en önemli yatırımın çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunu, Büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi daima yükselmek olan toplumların, asla göz ardı etmediğini berliten okul müdürü. Bizler de üstlendiğimiz misyon gereği Çocuklarımıza kaliteli eğitim imkânları sağlamak için çalışmaktayız, Onurlu bir mesleğin temsilcileri olan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı vatanını, milletini seven bireyler olarak yetiştiren ayrıca ilgi ve kabiliyetlerine göre onları üreten, düşünen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları için büyük bir görev icra etmektedirler. Aziz milletimizin güzide evlatlarını en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan bütün öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.