Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Ahşap Boyama Kursu’nda Kurs Hocası Meral Pekel’in verdiği eğitimle de kursiyerler ahşap boyamayı öğreniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler, büyükşehir belediyesinin bu tür kurslarından oldukça memnun olduklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ediyorlar.

KAMEK tarafından verilen Ahşap Boyama Kursu Haziran ayına kadar devam edecek. 30 kursiyerin katıldığı Ahşap Boyama Kursu sonrasında kursiyerlerin hazırladığı ürünler Yılsonu Sergisi olarak sergilenerek Kahramanmaraş Halkının hizmetine sunulacak.

Şu anda KAMEK kapsamında 33 branşta 1000 kursiyere aktif olarak eğitim verilirken, aynı zamanda 100 kişiye 2’şer saat dış ticaret üzerine eğitim verildi.

KAMEK olarak şu anda Afşin ve Elbistan’da kurslar devam ederken, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de kurslar açılacak.