Yozgat’ın Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından temin edilen oyuncakları anasınıfı öğrencilerine dağıttı.

Kaymakam Şengök, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ile birlikte gittikleri Namık Kemal İlköretim okulu anasınıfı öğrencilerine oyuncak dağıtıp çocuklarla yakından ilgilendi. Eğitime daima destek verdiklerini ve belirlenen ihtiyaçların giderilmesini temin etmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Şengök, gelecek nesillerin iyi yetişmesi için eğitim ve öğretim ortamlarının daha iyi donanımlara kavuşması adına bir takım desteklerde bulunduklarını söyledi.

Şengök, "Özellikle çok önemli olan okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve sağlam bir temel oluşturmak için eğitim yuvalarımıza okul malzemeleri ve oyuncaklar dağıttık" dedi.
Program kapsamında ilçede bulunan toplam 18 okula 14 bin TL. tutarında oyuncak dağıtımının yapıldığını belirten Kaymakam Şengök, "Ümit ediyoruz ki öğrencilerimiz bu oyuncaklar sayesinde daha da çok başarı gösterirler.” dedi.