Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü U-14 futbol takımı, hafta sonunda Ordu’da yapılacak Türkiye şampiyonası için bu ile gitti.

2014-2015 sezonunda mücadele ederek, sezon içerisinde 7 ayrı grupta 15 puan toplayıp 3. olan takım play-off'da ise 8 maçta namağlup olarak 20 puanla Samsun ilinde 2. olmayı başardı. Bu nedenle Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Ordu’ya hareket etmeden önce Kaymakam Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret üzerine açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan, "Sizler hepiniz başarılı, zeki ve çevik bir sporcusunuz. İlk öncelikle U-14 kategorisinde güzel sonuçlar elde ettiğinizden dolayı sizleri kutluyorum. Sizleri çalıştıran antrenörlerinize, anne ve babalarınıza teşekkür ediyorum. Sizlerin gelecekte spor adına güzel yerlerde olmanızı diliyorum. Türkiye şampiyonası için yapacağınız karşılaşmalar öncesinde akşamları erken yatıp uykunuzu iyi alın, yemek yiyin ve zamanınızı iyi değerlendirin. Sizlerden bal gibi sonuçlar bekliyorum, karşılaşmaların sonunda galibiyetlerle Bafra’ya dönmenizi diliyorum. Başarı sizden, ödüllendirilmeniz bizden. Daha doğrusu başarılar gençlerden, ödüllendirmeler bizden." dedi.