Havza Kaymakamı Alper Tanrısever , merkeze uzak mahallerdeki okul ziyareti kapsamında; Sivrikese Ortaokulu ile Ilıca İlk ve Ortaokulu'nda bulunan idareci ve öğretmenler ile görüştü.

Tanrısever ilk olarak Sivrikese Ortaokulu'nu ziyaret ederek burada Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve okul idarecilerinden okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Özel bir giyim firması tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen yardım malzemelerini kontrol etti.

Tanrısever firma yetkililerine teşekkür ederek; “Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile özel bir firma tarafından bin 500 öğrencimize giyim yardımı yapıldı. Bu malzemeler okul idarelerimiz tarafından tespit edilen öğrencilerimize ulaştırılmak üzere okullara gönderildi.” dedi.

Daha sonra Ilıca İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Tanrısever, incelemelerde bulunarak öğretmeler ile sohbet etti. Tanrısever; “Öğretmenler konumları itibari ile ülkenin geleceğini yetiştirmektesiniz. Ben eminim ki bu bilinç ile görev yapmaktasınız.” diye konuştu.

Son olarak Ilıca Mahallesi'ni gezen Tanrısever vatandaşlar ile sohbet etti.