Kayseri Park Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceği etkinliklerle çocukları ağırlayacak. Etkinlikler arasında eğlenceli şovlardan eğitici atölyelere çok sayıda seçenek yer alıyor.

Yarıyıl tatilinde çocuklar için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), minik Kızılderililere, denizcilere, korsanlara ve doktorlara ev sahipliği yapacak. Çocuklar kılıktan kılığa girerken aileler alışverişin keyfini çıkartacak. Merkez içerisinde düzenlenecek etkinliklerde; geniş bir hayal dünyasına sahip olan çocuklar hayal kahramanlarının kılığına girerken bir yandan da farklı konularla ilgili bilinçlendirilecek. Kızılderili çadırında okçuluk eğitimi alacak olan çocuklar, korsan atölyesinde origami ile tanışacak, denizcilik atölyesinde pusula, can yeleği, dürbün kullanmayı; doktor muayene istasyonunda ise boy-kilo-ateş ölçümü yaptırıp ilk yardım tekniklerini öğrenecekler.

Dünyaca ünlü gösteri grubu Crazy Bubble Show, heyecan dolu şovlarını güler yüzleri ve enerjik performanslarıyla 31 Ocak ve1 Şubat tarihlerinde büyülü bir köpük gösterisi ile Kayseri Park ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Birbirinden farklı şekillerdeki dev sabun köpükleri ile gittiği her ülkede kapalı gişe gösteri yapan grup Kayseri Park AVM’de her biri 30 dakika olan 3 gösteri yapacak. Bu sihirli gösteri, 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde, 14.00, 16.00 ve 18.00 saatleri arasında Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri için sergilenecek.