Akdeniz'in gözde turizm merkezlerinden bir tanesi olan Lara bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde konaklayarak, hem İngilizce çalıştılar hem de tatil yaptılar. Ailelerinden ayrı kendi sorumluluklarını alma becerilerini geliştiren öğrenciler günlük 4 saat İngilizce ders yaparken, diğer taraftan da yabancı turistlerle öğretmenleri eşliğinde pratik etme şansı buldular. 

Otel kompleksinde yer alan sinema salonu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve buhar odalarında dinlenme fırsatı bulan öğrenciler, Antalya merkezde bulunan Antalya Akvaryumu'nu da ziyaret ettiler. Bunun yanında sportif aktiviteler yapan öğrenciler kort tenisi, masa tenisi, basketbol, futbol ve paintball oynayarak boş zamanlarını değerlendirdiler ve animasyon gösterileri ile eğlendiler. 

Özel Kipaş Eğitim Kurumları Yabancı Diller Bölüm Yöneticisi olan Erhan ARAN ise şunları ekledi: “Kış koşullarının yaşandığı ülkemizdeki soğuk havaya inat, Antalya güneşi ile yüzümüzü güldürdü. Özel Kipaş Eğitim Kurumlarında artık geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz yarıyıl İngilizce kampları öğrencilerimizin deneyimlerine artı katmaktadır. Öğrencilerimizin üstlendikleri sorumluluk duygusu, özgüven duygusu ve çeşitli mekanlar ile çeşitli milletten insanlar görmeleri vizyonlarını genişletmekte ve onlara geleceğin lider insanları olma yolunda büyük katkı sağlamaktadır.  Biz öğretmenlerine güvenen ve çocuklarını emanet eden kıymetli velilerimize, organizasyonda büyük emeği geçen Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Erhan GÜLEŞCİOĞLU'na ve tüm İngilizce öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunarım.”