Kipaş Anaokulu Geliştirme ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalar sonucunda fatih beldesinde  eksikliği  hissedilen  anaokulu için kolları sıvayan ayça öksüz ve ekibi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'na 2 derslikli anaokulu yaptırdı.

Önümüzdeki günlerde  faaliyete geçecek olan anaokuluna bir ziyaret gerçekleştiren Kipaş Anaokulu geliştirme ekibi ve Ayça Öksüz, ilk olarak Fatih Belediye Başkanı Mehmet Demirtaş'ı makamında ziyeret etti.

Kahramanmaraş'ın Uludaz dağında çekilmiş uğur böceklerinin tablosunu hediye eden fatih belediye başkanı Mehmet Demirtaş, Kipaş ailesine beldemize yaptığı hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum dedi”¦

Kipaş Anaokulu geliştirme ekibi adına konuşan Ayça Öksüz ise biz, bir gezi esnasında Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunu ziyaret ettik. Gördük ki burada bir anasınıfı eksikliği var. Ekibimizle yaptığımız çalışmalar sonucunda buraya iki derslikli bir anasınıfı kazandırdık, emeği geçen tüm velilere, ekip arkadaşlarıma ve Kipaş Holding yönetimine teşekkür ederim'' dedi.

Kipaş Anaokulu geliştirme ekibi daha sonra yakında hizmete girecek olan Fatih Sultan Mehmet Anaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilerle de bir süre sohbet edip, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar.